PEDIKÜÜR JA MANIKÜÜR “ALESSANDRO FOOT and HAND SPA DELUXE“

95.00 

Kaks nii head ja vajalikku hoolitsust ühes, pärast mida astud ruumist välja nagu uuestisündinud wellness-queen või king!

Kõik ALESSANDRO jalgade- ja kätehoolitsused algavad  „TERE  TULEMAST“ tervitusrituaaliga, mis loob koheselt imelise atmosfääri ja heaolu tunde. Luksus ei pea alati tähendama kallist ja kättesaamatut. ALESSANDRO FOOT& HAND SPA DELUXE on just selline pisike luksus, mida peab endale aega-ajalt lubama.

Jalgade hoolitsus algab SPA Foot wellness jalavanniga 10-15 minutit (rahustava, puhastava ja niisutava vanniõliga), seejärel antakse varbaküüntele kaunis kuju. Nahapaksendid raspeldatakse ning jalad kooritakse. Teenusel ei kasutata skalpelli. Hoolitsuses kasutatakse vastavalt vajadusele samuti taastavat poleerivat küünekreemi Nail Polish Cream ja mikroobidevastast küüneseerumit Nail Care Serum. Lõpetuseks kantakse jalgadele kergelt masseerides taastav jalapalsam Heel Resque Balm. Varbaküüned lakitakse Alessandro 6-free formula & 100% vegan premium klassi aluslakki mittevajava küünelakiga. Jalad ning varbaküüned on pärast hoolitsust nii ilusad ja korras, et tahaks aasta-läbi paljajalu käia (süda).

Maniküüris kasutatavad ALESSANDRO käte- ning küünehooldus tooted on tipp-kvaliteediga, osaliselt vegan, innovatiivsed ja kohest mõju avaldavad. Iga koorija, kreem, õli, seerum ning mask on hoolikalt läbimõeldud efektiivne toode. Hoolitsuse juurde käib küünte lakkimine Alessandro 6-free formula & 100% vegan premium klassi aluslakki mittevajavate küünelakkidega. WELLNESS-maniküüri hoolitsuse süda on niisutav ja siluv käte efektimask. See 10 minuti intensiivhooldus on kohene nähtav toime. Nahk on pehme, siledam, paremas toonuses ja külluslikult niisutatud. Aktiivainete kompleksis on hüaluroonhape ja spetsiaalne Hydro Booster. Käed on pärast hoolitsust säravad, nooremad ning küüned kaunid. Lihtsalt Magic! 

Kõik hoolitsuses kasutatavad ALESSANDRO tooted on uudsed ning keskkonnasäästlikud, I´M GREEN märgistusega.

KINGITUSEKS KAASA 5 ml KÜÜNELAKK ALESSANDROLT!

Hoolitsusel osalejale on kõik ALESSANDRO  kaasamüügitooted -15% soodsamalt!

 

Kinkekaardi näidis

18 laos

Voucher Image
Tagasi poodi

Tingimused

  • Kinkekaardil oleva summa väärtuses on võimalik valida endale sobiv teenus.
  • Kinkekaardi kehtivus on kuni 01.06.2023.
  • Kinkekaart ei ole tagastatav ning seda ei ole võimalik rahaks ümber vahetada.
  • Kui ostusumma on väiksem, kui kaardi väärtus, siis kasutamata jäänud summat ei tagastata.